avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

In procesul-verbal la datele persoanei juridice a fost trecuta societatea juridica cu toate datele, iar mai jos la contravenient a fost trecut administratorul societatii. Procesul-verbal a fost atacat in instanta de catre societate si a fost invocata pe cale de exceptie nulitatea absoluta a procesului, dat fiind faptul ca a fost trecuta o pers. fizica, dar plangerea a fost respinsa ca fiind introdusa de o persoana fara calitate procesuala activa!
Se mai poate face ceva, avand in vedere faptul ca la fisc societatea este cea care figureaza cu amenda?!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: roxanik18 , utilizator 20:11, 8 Februarie 2015
Apel in 30 de zile de la comunicare.
roxanik18 a scris:

Se mai poate face ceva, avand in vedere faptul ca la fisc societatea este cea care figureaza cu amenda?!

Ce anume sa se faca?
Dupa cum spuneam plangerea a fost respinsa ca fiind introdusa de o pers fara calitate procesual activa. Trebuia formulata de administrator sau a fost formulata in mod corect de societatea, dat fiind faptul ca ea figureaza la fisc cu amenda?
In ce temei poate fi atacata hotararea instantei?!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitate procesual activa miruna.c miruna.c angajatul ia amenda pentru parcare 15 mil PV se completeaza pe numele firmei (contravenient) directorul il pune pe angajat sa face plangere. acesta face si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala adrianateo adrianateo Buna seara! Am stationat cu camionul de peste 7,5 t in apropierea locuintei mele, un echipaj de politie rutiera mi-a dat amenda de 3000ron fara a-mi intocmi ... (vezi toată discuția)
Amenda cu cnp gresit c_mircea c_mircea Am primit o amenda ptr ca m-am certat/lovit cu cineva. Politia a scris gresit 2 cifre din CNP si o cifra din seria de buletin. Am facut contestatie, iar ... (vezi toată discuția)