avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... DIPLOMA DE CALIFICARE PIERDUTA
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

DIPLOMA DE CALIFICARE PIERDUTA

BUNA.STIE CINEVA CUM AS PUTEA OBTINE O DIPLOMA DE CALIFICARE DE INFIRMIERA ?? AM OBITNUT ACEASTA DIPLOMA LA LOCUL DE MUNCA IN TIMPUL IN CARE ERAM ANGAJATA LA UN SPITAL DIN BUCURESTI .LA MOMENTUL RESPECTIV MI S-A SPUS CA TREBUIE SA AM GRIJA SA NU O PIERD PENTRU CA NU MI SE VA MAI DA UN DUPLICAT.ACUM DUPA CEVA TIMP AM OCAZIA SA LUCREZ DIN NOU IN STRAINATATE IN SISTEMUL SANITAR SI NU STIU CUM AS PUTEA RECUPERA ACEASTA DIPLOMA PENTRU A NU FII NEVOITA SA INCEP ALT CURS AICI..VA MULTUMESC ..
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 00:58, 9 Februarie 2015
Spitalul care v-a emis diploma va emite o adeverinta care tine locul diplomei. Acea adeverinta va trebui recunoscuta de catre directia muncii si implicit apostilata daca intentionati sa o folositi in afara romaniei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare mihaeela mihaeela eu am diploma de sora voluntara de cruce rosie durata de 2 ani si jumatate asta imi da dreptul sa ingrijesc persoane varstnice sau copiii bolnavi in UE? daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am pensie de invaliditate grad iii si una de ... Reloaded912 Reloaded912 Buna ziua, Daca am pensie de invaliditate grad III si una de handicap grad II, pot profesa ca infirmier VOLUNTAR la spitalul din orasul meu? Cam acum un an ... (vezi toată discuția)
Diploma de calificare ingrijitor batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana care a absolvit un curs de ingrijire batrani si a primit o diploma care atesta acest lucru poate activa pe ... (vezi toată discuția)