avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Politist criminalist
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Politist criminalist

Buna ziua!Ce salariu are un politist criminalist..ca idee...nu stiu acest tip de politisti ce sunt..is ofiteri sau subofiteri?astia care merg pe teren si strang probe...ca idee ce salarii au?Dupa raspunsuri o sa va spun si motivul pentru care am intrebat acest lucru.
Cel mai recent răspuns: vasile15 , utilizator 16:39, 11 Februarie 2015
Echipa care merge pe teren si face CFL-ul (constatarea la fata locului) este formata din ofiteri si subofiteri iar daca infractiunea impune, sunt insotiti de procuror(i).
Salariile le gasiti in declaratiile de avere ale acestora, pe care le gasiti pe site-ul politiei romane si sunt publice.
Stiu pe cineva care se agita de vreo 2 ani sa intre sa faca aceasta scoala si nu intelegeam de unde atata dorinta..dar din ce am mai auzit si am mai citit e o meserie foarte grea.Doar cine nu cunoaste sau nu s-a interesat spune altceva.E foarte greu sa ajungi expert criminalist fiindca e o bataie foarte mare pe locuri,multe fete avand medii foarte bune in facultate le ia fata baietilor ,iar cand se vad acolo si vad ca pe bune trebuie sa stranga probe si sa analizeze un cadavru plin de sange abandoneaza tot si fug impuscate.O meserie in care nu trebuie sa-ti fie greata sau sila de un cadavru..ori la morga ori la politia criminalistica :)))cu acelasi material lucreaza...mortu` ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Jurnalul viitorului magistrat viitor_magistrat viitor_magistrat Propun sa tinem un jurnal, atat eu, cat si voi, poate asa ne mobilizam mai bine sa invatam si sa reusim sa ne indeplim marele vis - intrarea in ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge procuror criminalist? Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara.Sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si as vrea sa ajung procuror criminalist, insa am mai multe intrebari fara raspuns cu privire la ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)