avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?

Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma exprim adica nu stiu cum sa procedez ce e mai bine , adica procuror criminalist nu e tot una cu criminalist ,daca sar putea sa-mi explicati si mie ce inseamna procuror criminalist si criminalist . va multumesc.

Cel mai recent răspuns: , Alte profesii 02:15, 3 Aprilie 2013
presupunand ca doriti sa stiti care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati pentru a avea o cariera in domeniul criminalisticii, si nu cum sa deveniti obiect de studiu pentru acest domeniu de cercetare, va sfatuiesc sa incepeti prin a studia datele furnizate de catre site-ul Institutului Roman de Criminalistica in acest sens [ link extern ]
Criminalistul este ofiterul de politie care activeaza in cadrul unui departament cu atributii politienesti in acest sens.
Procurorul criminalist este magistratul care activeaza in cadrul unui Parchet de pe langa o instanta si indeplineste atributii in acest domeniu.
Pe forumul avocatnet subiectul a mai fost comentat. Spre exemplu www.avocatnet.ro/content/for...
am citit dar nu intelg prea multe am 17 ani si nu prea am avut de a face cu astfel de rasunsuri.. eu doresc foarte mult sa stiu tot pas cu pas .dar prima oara as dori sa stu care este diferenta dintre procuror criminalist sau criminalist asta nu inteleg ...
ok asta am inteles...
si ca sa ajung criminalist ce studi ar trebui sa continui vreau sa spun dupa liceu

Alte discuții în legătură

Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge procuror criminalist? Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara.Sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si as vrea sa ajung procuror criminalist, insa am mai multe intrebari fara raspuns cu privire la ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)