avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adeverinta suspensie axe motoare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adeverinta suspensie axe motoare

Buna ziua,Impozitul auto pentru vehiculele mai mari de peste 12 Tone este de peste 1000 de lei anual.Daca vehiculele, sunt cu suspensie pneumatica pe axa motoare,te duci la reprezentanta RAR de care apartii ,cu vehiculul si -ti elibereaza o adeverinta de suspensie,pneumatica pe axa motoare ,drept pentru care impozitul se reduce la jumatate,cinci sute si ceva de lei.Eu am aflat de aceasta adeverinta de suspensie doar intamplator ,dupa 7(sapte ani ) ,asa ca, la un cap autotractor,am platit timp de sapte ani impozit dublu ,iar la un altul,fiindca am doua,am platit pe trei ani impozitul dublu la primaria din Sacele -Brasov.Intrebarea mea este daca pot juridic,sa-mi recuperez banii pe impozitul platit dublu in toti acesti ani si cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: ion.ciuperca@gmail.com , utilizator 09:51, 10 Februarie 2015
Autoritatea fiscala poate dispune modificarea obligatiilor de plata numai in baza de documente legale si incepand cu momentul depunerii acestora
Pentru a putea recupera c/v impozit este necesara hotarare judecatoreasca definitiva
Care ar fi sansele de castig,sau mai bine zis de recuperare a acestor bani pe care iam platit in plus, in cazul in care dau in judecata Primaria,serviciul de taxe si impozite ,?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare impozit mijloc de transport/adeverinta suspensie Irina322015 Irina322015 Am tirul inscris din 2012 ,insa la vremea respectiva angajatul pe care l-am avut si avea imputernicire sa se ocupe de tot ce tinea de firma pe perioada cand nu ... (vezi toată discuția)
Impozit autoutilitara n3 PAULA STOICA PAULA STOICA in iunie 2003 am inmatriculat o autoutilitara n3 iveco pe suspensii si o semiremorca cu doua axe, iar cei de la taxe si impozite le-a incadrat ca si ansamblu. ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor de bani de la persoane fizice mihainr1 mihainr1 bina ziua, in urma cu cca 2 ani am achizitionat un apartament intr-un imobil cu 7 unitati locative (5 intr-o casa cu etaj si 2 intr-o alta casa ... (vezi toată discuția)