avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant ONG - semnatari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant ONG - semnatari

Bilantul contabil al unui ONG fara activitate in utlimii 6 ani , fara contabil, ci numai cu un presedinte, poate fi semnat numai de acesta ( ca si cel ce l-a intocmit ) chiar daca nu este de specialitate ( adica economist, expert contabil , autorizat ). Formularul de bilant nu valideaza bilantul dc nu este mentionata calitatea celui ce a intocmit bilantul si ma gandesc dc e correct sa fie trecut numele presedintelui ca si persoana im,puternicita, chiar dc nu are studii de specialitate.
Ce parere aveti ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:28, 9 Februarie 2015
Bilantul trebuie intocmit si semnat de catre un contabil autorizat membru ceccar cu care incheiati un contract de prestari servicii contabile pentru cateva ore cat ii ia sa faca aceasta treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii contabil ong mariatm mariatm Buna ziua, as dori sa stiu daca persoana care tine evidenta contabila a unui ONG trebuie sa indeplineasca anumite conditii (adica sa fie membru CECCAR sau ... (vezi toată discuția)
Vizarea bilantului de experti contabili este obligatorie pentru firmele mici,deorece intr-un jurnal scria ca aceste firme ar putea scapa de viza ana55 ana55 bilantului de experti contabili este obligatorie pentru firmele mici,deorece in CAPITAL scria ca aceste firme ar putea scapa de viza (vezi toată discuția)
Contabilitate ca economist sopis sopis Pot tine contabilitatea la firme doar cu diploma de economist ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)