avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de expirare a cazierului judiciar - amenda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de expirare a cazierului judiciar - amenda penala

Buna ziua. Am o amenda penala care imi apare in cazierul judiciar si as vrea sa aflu pana cand o sa-mi mai apara in cazier. Am fost condamnat la 700 ron amenda penala pentru art. 290 C.P.,41 al.2 C.P. Am achitat-o la 10/12/2007.
Cel mai recent răspuns: alina2109nel , utilizator 12:53, 13 Aprilie 2010
Nu prea.
Multumesc pt. raspuns.
Nu exista nicio prevedere legala in sensul aratat de dvs,deci raspunsul este negativ
As dori sa stiu daca ar fi trebuit ca reabilitarea de drept sa apara(si daca nu ,in cat timp) in cazul urmator:
-1991 condamnare la 2 ani la locul de munca(complicitate la furt)
-1996 amenda penala(circulatie fara permis) gratiata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)
Ameda penala oanabeatrice oanabeatrice Buna seara! Sotului meu pentru marturie mincinoasa i s a dat amenda penala + cheltuieli de judecata. Va rog sa imi spuneti in cat timp poate achita toata suma ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)