avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Recuperare bani sau marfa
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Recuperare bani sau marfa

Cum pot recupera o suma de bani platita unei firme din Romania .Mentionez ca am domiciliul in Germania unde am o afacere iar banii erau pt marfa care din septembrie 2013 de cand am platit nu a ajuns inca la mine.In speranta unui raspuns va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:04, 9 Februarie 2015
pe cale amiabila sau prin instanta daca nu se poate amiabil.
sunt mai multe variante de recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna februarie am postat un anunt pentru renovare ... Stoian22 Stoian22 Buna ziua, In luna Februarie am postat un anunt pentru renovare apartament dupa care am avut mai multe vizionari si am ales sa lucram cu un meserias ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? radu_ro1985 radu_ro1985 Buna! Am lucrat cativa ani la o firma de distributie, ca agent comercial. In urma cu aproximativ un an, am pierdut niste bani (aproximativ 10.000ron). Mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei sume imprumutate boris81 boris81 am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale ... (vezi toată discuția)