avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept sau judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept sau judecatoreasca

buna ,va rog daca se poate sami dati si mie niste detali,an 01,02,2011 am fost judecat la o pedeapsa de 2 ani anchisoare an baza art 81.si art 82,cod penal suspenda conditionat executarea pedepsei pe durata termenului de ancercare de 4 anii,cand asi putea sami fac reabilitarea , si anca ceva am fost trecut RECURENT INCULPAT ce anseamna ,va multumesc
Nu mai apare, dupa ce intervine reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar cu mentiuni - reabilitare Andrei.1 Andrei.1 Buna ziua, Am avut o condamnare de 2 ani si 2 luni in anul 1998...eliberat conditionat in anul 1999...prin anul 2005 avocatul mi-a facut cererea de ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului Nicudeya Nicudeya Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara sumynyk sumynyk In anul 2004 in luna octombrie am fost condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare. si o perioada de proba stabilita de instanta la 3 ani si 6 luni. M-ar ... (vezi toată discuția)