avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba camera supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba camera supraveghere

Buna ziua!
Cat de clara poate fi o inregistrare video surprinsa cu o camera de supraveghere de exterior, pe timp de noapte, in conditii de vizibilitate scazuta (ninsoare moderata), aflata la o distanta cuprinsa intre 10-20 m. Este vorba despre o ancheta penala intr-un accident rutier. In ce masura se poate stabili in functie de aceasta ce persoana se afla la volanul autoturismului in conditiile in care camera era indreptata spre partea dreapta a autoturismului ci nu pe cea a soferului. Unghiul dintre orientarea camerei si autoturism, aproximativ 75-90°.
Poate procurorul sau organul de ancheta judiciara sa ceara in instanta aceasta inregistrare ca proba, pentru intimidare, chiar daca inregistrarea nu este elocventa?
Cei in cauza au declarat ca in momentul impactului se aflau in autoturism 3 persoane, soferul ramanand in masina pana la mutarea autoturismului din raza camerei de supraveghere. Aproximativ 3-4 minute.
Cel mai recent răspuns: threshold4all , utilizator 00:57, 12 Februarie 2015
Nu a inceput inca urmarirea. Am intrebat pentru ca eu stiu de existenta ei. Presupun ca si ei la fel fiind pe una dintre intrarile judecatoriei. Din declaratiile date de noi, eram 3 persoane in masina dintre care numai una a iesit pe partea cu camera, una pe partea cu soferul si una a ramas in masina pana la mutarea din raza vizuala a acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
Camera video pe bloc Mihaela8627 Mihaela8627 Bună dimineata! Este legala montarea unei camere video,între parter și etajul 1 pe exteriorul blocului? Bate pe locurile de parcare însă fix pe locul unde ... (vezi toată discuția)
Pentru a-mi demonstra nevinovatia, cum pot solicita inregistrarea video efectuata de camerele montate in intersectie auto urbana? gigel2007 gigel2007 astazi in urma unei altercatii verbale am fost accidentat in mod intentionat de un autovehicul de taximetrie. am aflat ca a declarat impreuna cu inca un ... (vezi toată discuția)