avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru crestere copil

Buna ziua! Decizia de suspendare a contractului de munca pentru a intra in concediul de crestere copil poate fi eliberata de angajator inaintea terminarii concediului de maternitate / post -natal (cele 126 de zile)???
Am inteles ca pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil cu 30 de zile inainte de expirarea concediului de maternitate, dar angajatorul mi-a comunicat ca nu-mi poate elibera decizia de suspensare a contractului decat dupa terminarea celor 126 de zile de concediu de maternitate.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:45, 10 Februarie 2015
1. Angajatorul va poate elibera decizia de suspendare a CIM dupa ce duceti ultimul certificat de concediu de maternitate.

2. Actele le puteti depune la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data cu care solicitati indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de indemnizatie crestere copil Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua! Mai am 2 luni si nasc,iar dupa trebuie depus dosarul de indemnizatie de crestere a copilului..problema este ca fostii mei sefi au vandut afacerea si ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate naty_192000 naty_192000 am ctr de munca pe perioada determinata care expira in 29 dec 2011. in data de 27 decembrie intru in concediul prenatal. intrebarea daca intru in concediu in ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)