Buna ziua , am o mare dilema , am lucrat la o societate unde am fost suspendata urmand desfacrea CIM ilegal , fapt castigat in instanta , dar aici se complica povestea deaorece societatea la care am lucrat X face parte dintr-un concern si in interiorul concernului pe timpul procesului s-a infinat o societate Y care a preluat parte de vanzari din societatea X si X ramanand doar cu parte de prorpietate constructii care supa vanzare cumpararea efectuata si-a schimbat denumirea .. Eu am castigat plata dreturilor salariale pana la integrarea in postul detinut anterior desfacerii de munca ..dar desi societatea y a preluat tot presonalul de la societatea X si pe postul detinut chiar dupa aflarea hotarari a fost numita alta persoana ( postul se afla liber ) am primit doardecisia insotita de preaviz si suma calculata de ei ..nu stiu in ce fel ( nu am primit un calcul scris ) . mai mult pe langa faptul ca sociteatea X si Y fac parte din acelasi concern cu aceasi actionari , au aceasi adresa de sediu si primesc corespondenta cu numele unei societati si plicul cu alta ... nu am putut benefiacia nici de somaj deoarece carte de munca mi-au trimis-o abia dupa 6 luni , am trimis formular tip pt somaj si nu am primit nimic , iar fara acest formular nu pot sa beneficiez de nimic .
am dat in judecata societatea X si am pierdut ..ce este concret..lucul de munac exista . X si Y fac parte din acelasi concern si eu nu am beneficiat de o reintegrare reala . Ce este de facut ? va rog ...
Puteti sa explicati putin:
"Eu am castigat plata dreturilor salariale pana la integrarea in postul detinut anterior desfacerii de munca .. am primit doar decizia insotita de preaviz si suma calculata de ei .."
Ce decizie ati primit? ce scrie? desfacere CIM pentru...?
V-ati prezentat la servici si nu v-au primit?
Hotararea prin care am castigat irevocabil a fost cu data de 10.09.2008 si urmatoarea decizie de concediree pt motive care nu tin de persoana salariatului pe data de 27.11.2008 . Nu am fost reaintegrata efectiv nici o secunda . Plata drepturilor salariala fiind pana la 27.11.2008