avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ghinion sau virgula de lege ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ghinion sau virgula de lege ???

Buna ziua , am o mare dilema , am lucrat la o societate unde am fost suspendata urmand desfacrea CIM ilegal , fapt castigat in instanta , dar aici se complica povestea deaorece societatea la care am lucrat X face parte dintr-un concern si in interiorul concernului pe timpul procesului s-a infinat o societate Y care a preluat parte de vanzari din societatea X si X ramanand doar cu parte de prorpietate constructii care supa vanzare cumpararea efectuata si-a schimbat denumirea .. Eu am castigat plata dreturilor salariale pana la integrarea in postul detinut anterior desfacerii de munca ..dar desi societatea y a preluat tot presonalul de la societatea X si pe postul detinut chiar dupa aflarea hotarari a fost numita alta persoana ( postul se afla liber ) am primit doardecisia insotita de preaviz si suma calculata de ei ..nu stiu in ce fel ( nu am primit un calcul scris ) . mai mult pe langa faptul ca sociteatea X si Y fac parte din acelasi concern cu aceasi actionari , au aceasi adresa de sediu si primesc corespondenta cu numele unei societati si plicul cu alta ... nu am putut benefiacia nici de somaj deoarece carte de munca mi-au trimis-o abia dupa 6 luni , am trimis formular tip pt somaj si nu am primit nimic , iar fara acest formular nu pot sa beneficiez de nimic .
am dat in judecata societatea X si am pierdut ..ce este concret..lucul de munac exista . X si Y fac parte din acelasi concern si eu nu am beneficiat de o reintegrare reala . Ce este de facut ? va rog ...
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 21:23, 13 Iunie 2009
Puteti sa explicati putin:
"Eu am castigat plata dreturilor salariale pana la integrarea in postul detinut anterior desfacerii de munca .. am primit doar decizia insotita de preaviz si suma calculata de ei .."

Ce decizie ati primit? ce scrie? desfacere CIM pentru...?
V-ati prezentat la servici si nu v-au primit?
Hotararea prin care am castigat irevocabil a fost cu data de 10.09.2008 si urmatoarea decizie de concediree pt motive care nu tin de persoana salariatului pe data de 27.11.2008 . Nu am fost reaintegrata efectiv nici o secunda . Plata drepturilor salariala fiind pana la 27.11.2008
nu cred ca mai aveti ceva de facut, poate sa va impacati cu ideea..
Cred ca e greseala dvs. ca nu v-ati prezentat la servici din data de 11.09.2008
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Cesiune intre firme in timpul unui litigiu de munca . reintegrare fictiva urmata de concediere art.65 alin. a Roxana83 Roxana83 Buna ziua . Am lucrat la o societate 1am fost concediata , in timpul litigiului de munca societatea care face parte dintr-un concern a cesionat partea ... (vezi toată discuția)
Cum se numeste in termeni chemarea in instanta a unei unitati intr-un proces in desfasurare cu alta unitate EugenA EugenA am un proces cu firma ce a desfacut contractul de munca dar trebuie sa chem in proces si firma care a cumparat partea comerciala din prima societate , cum se ... (vezi toată discuția)