avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum obtin certificatul de producator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum obtin certificatul de producator

Buna ziua.Cum se obtine certificatul de producator agricol?As vrea sa vand pepeni in piata
Cel mai recent răspuns: constantinescu_crysa , utilizator 15:35, 25 Februarie 2011

Buna ziua,as avea nevoie si eu de putin ajutor...am nevoie de un certificat de producator pentru a ma putea inscrie in programul pentru tinerii apicultori,masura 141.cum as putea sa il obtin si de ce acte am nevoie?Eu locuiesc in oras ,iar stupii ii am la tara ,la bunici.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
constantinescu_crysa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de producator pentru titularul unei ii? timcyke timcyke Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca se poate elibera certificat de producator pentru titularul unei intreprinderi individuale avand urmatoarele coduri ... (vezi toată discuția)
Atestat de producator pentru pfa PUCU PUCU Buna,sotia mea a accesat masura 141 si implicit s-a inregistrat ca si PFA,activitatea principala este cultivarea legumelor(codul CAEN- 0150).Cultivam 1,7 ha ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)