heheheee 
	    	Utilizator

heheheee 
	    	Utilizator	    

subaiulian 
	    	Utilizator

subaiulian 
	    	Utilizator	    

subaiulian 
	    	Utilizator

subaiulian 
	    	Utilizator	    

heheheee 
	    	Utilizator

heheheee 
	    	Utilizator	    

heheheee, utilizator
 heheheee, utilizator 	
			 heheheee 
	    	Utilizator

heheheee 
	    	Utilizator	    

ionescuandreea	                   

Se poate intocmi dosar penal pt alcol la volan daca soferul a refuzat proba cu etilotestul si nu au fost recoltate nici analize de sange decat pe baza unui ... (vezi toată discuția)
	                    ionescuandreea	                   

Se poate intocmi dosar penal pt alcol la volan daca soferul a refuzat proba cu etilotestul si nu au fost recoltate nici analize de sange decat pe baza unui ... (vezi toată discuția)

cosmin30	                   

sunt chemat in instanta pentru fond-infractiuni privind circulatia pe drumurile publice(oug nr.195/2002);am fost oprit de un echipaj de politie -am suflat in ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin30	                   

sunt chemat in instanta pentru fond-infractiuni privind circulatia pe drumurile publice(oug nr.195/2002);am fost oprit de un echipaj de politie -am suflat in ... (vezi toată discuția)

Sabinamanolescu	                   

Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)
	                    Sabinamanolescu	                   

Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)