Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu ce cod caen pot sa adaug la cert.de inregistrare, avand in vedere ca am deschis deja un bar, sidoresc sa introduc sa vand sandwich_uri si mancacare fastfood (cartofi prajigi, aripioare picante..... Si daca am nevoie de bucatarie. Va multumesc anticipat
Ceea ce doriti dumneavoastra presupune extinderea obiectului de activitate, mai exact adaugarea altor coduri CAEN la cele existente deja in Actul Constitutiv al societatii, ulterior fiind nevoie de autorizarea respectivului/respectivelor cod/coduri. Verificati intai Actul Constitutiv.
Buna seara,poate ca nu m-am exprimat cum trebuie dar rasp nu este satisfacator...am un bar...doresc sa stiu daca mai exista alt cod caen in afara de 5610....care sa nu ma oblige sa-mi fac bucatarie pt un sandwich...multumesc pt rasp de sus si pt cel ce va urma
Autorizatie bar
ancuta82
Pentru un bar sau cafenea care ar incepe sa vanda sandwich-uri ambalate in tipla, care nu necesita preparare in bucatarie etc, ar fi nevoie de autorizatie DSV ... (vezi toată discuția)