avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor autorizatie bar
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

autorizatie bar

Pentru un bar sau cafenea care ar incepe sa vanda sandwich-uri ambalate in tipla, care nu necesita preparare in bucatarie etc, ar fi nevoie de autorizatie DSV pt vanzare mancare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:36, 24 Septembrie 2011
Sigur aveti nevoie de aviz de la DSV. In plus, trebuie sa va permita si codul CAEN sa desfasurati o astfel de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatiile pentru o cafenea in care nu se serveste bautura alcoolica PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in a obtine autorizatiile pentru o cafenea, in care nu se serveste deloc bautura alcoolica ... (vezi toată discuția)
Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)
Restaurant bufet esko esko salut daca avem un bufet la holul Spitaluli ( nu avem masa ) si este structura inchis,avem numai o fereastra unde facem vanzare, La certificat scrie cod caen ... (vezi toată discuția)