s-a mutat de luna trecuta un nou locatar si-a adus cu el si un catel de talie mare care latra toata ziua,Catelul sta pe balcon, acolo i-a facut un fel de cusca .Toti vecini nu ne putem odihnii din cauza galagiei.Ce putem face?
A doua ploblema:
= faptul ca el tine cainele pe balcon , nu isi mai poate usca rufele si cere cheia de la uscator.Acolo am mutat biroul asociatiei de proprietari!Noi am votat ca acel uscator sa fie intrebuintat ca birou? Ce putem face?Ne-a amenintat ca sparge usa de la uscator!!
Lasati-l sa sparga usa si poate scapati de el 1-2 ani...
Tot in cadrul as. prop. trebuie sa discutati aspectul cu catelul. Sa-l tina in pat cu el, sa-l duca in locuri special amenajate pentru catei, daca nu este in stare sa aiba grija de el. Chiar e zmeul zmeilor noul dvs. vecin?
Aaaaa, daca domul este rrom, da - sa nu cumva sa-l deranjati... Domnii rromi nu suporta asemenea tratamente... Lasati-l in pace si abia dupa ce va aduna vreo 50 milioane debit, sa incercati sa-l rugati frumos sa-si achite datoriile.
V-am mai spus, lasati-l (incurajati-l) sa sparga usa asociatiei - ca asa procedeaza domnii rromi in ultima perioada...
Chiar nu se gaseste nimeni pe-acolo sa-l puna la punct, sa-i arate cum se traieste in mod civilizat? Ceva organe de politie aveti prin zona, ca tot achitati taxe si impozite, chiar din postura de pensionari!
Faceti o sesizare la Politie in care aratati mai pe larg ceea ce ne-ati spus noua aici pe forum. In multe asociatii oamenii au hotarat transformarea unui uscator in sediu pentru asociatie. Este normal sa aveti un sediu. Daca aveti Incheierea Judecatoreasca de infiintare a asociatie, acolo ar trebui sa apara scris clar faptul ca sediul asociatiei este stabilit in acel spatiu amenajat... Anexati adresei pe care o faceti catre Politie si aceast document.
Catel de apartament
donigao
Buna ziua,
Am un catel de apartament ( pekinez) de care venicii mei se simt cam deranjati. As vrea sa stiu care sunt reglemantarile in acest sens si daca ... (vezi toată discuția)