avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Investitie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Investitie

Care este diferenta dintre investitie in mijloace fixe si modernizare mijloace fixe ?
(extindere retea de gaze e investitie sau modernizare ?)
Cel mai recent răspuns: narcisal , utilizator 09:22, 12 Februarie 2015
In opinia mea este investitie. Prin modernizare inteleg sa cresc parametrii de functionare a ceva care exista deja. ( exemplu in cazul unei cladiri inlocuiesc geamurile de sticla cu termopane). Dar si modernizarea intra tot in categoria de obiectivelor de investitii, respectiv cheltuielilor de capital!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe constructii pentru amenajarea sediului? prest prest O societate comerciala vrea sa faca amenajari la sediu social pt.care are contract de inchiriere cu o persoana fizica. Pentru amenajarile efectuate,societatea ... (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor aferente unei spatiu in inchiriat cameliaemil cameliaemil Buna ziua Am urmatoarea situatie. O societate comerciala are ca obiect de activitate inchirierea spatiilor comerciale. Spatiile comerciale pe care le ... (vezi toată discuția)