avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legalitatea masurilor de remediere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legalitatea masurilor de remediere

Buna ziua
Am avut un control de la Directia sanitara veterinara in urma caruia mi s-a interzis sa mai vand carne de pasare si peste vrac si ca toate produsele de origine animala sa fie ambalate, sigilate si etichetate.
Am cautat in normele de igiena in unitatile alimentare insa nu am gasit nici o reglementare in acest sens.
Spuneti-mi, va rog, daca am voie sau nu sa comercializez carne de pasare sau peste vrac intr-un magazin in care se vand si produse alimentare. Imi puteti indica un act normativ?
De asemenea, termenul de remediere in astfel de cazuri, care este? Termenul impus de organul de control este foarte scurt.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitar - veterinara Lielena Lielena Un PFA care comercializeaza produse alimentare ambalate, dar nu comercializeaza produse de origine animala: carne, lapte, oua si produse obtinute din acestea, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)