avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

buna ziua asi dori sa ma lamuriti cu o intrebare . Am lucrat anul trecut in Austria pe ultimele doua luni nu miam mai primit banii am fost cu contract de munca intre timp patronu sia bagat firma in insolventa in ce masura mai pot spera ca ami voi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:10, 12 Februarie 2015
relu78 a scris:

intre timp patronu sia bagat firma in insolventa

Ce firma, din Austria sau din Romania? De unde luati leafa pana acum?
din Austria era firma
NU cred ca va poate ajuta cineva de aici pe forum cu privire la legile statului austriac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune??!!! ContSters223591 ContSters223591 Acum 7 luni de zile am fost inselat de un autoturism,,de atunci tot umblu pe drumuri sa mi se faca dreptate si pina acum fara prea multe sperantze...Nu amprea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - loc de muncă în austria, plata postnatal în anglia AuraDavid 7 AuraDavid 7 Bună ziua, am o întrebare la care nimeni nu m-a putut lămuri concret poate reușim împreună!! Mă aflu în prenatal trimisă de firma din Austria ... (vezi toată discuția)
Proces cu ofirma din afara... ev9391 ev9391 O societate de transport marfa din Romania a lucrat cu o casa de expeditii din Austria. Societatea din Romania a cerut incetarea colaborarii cu firma din ... (vezi toată discuția)