avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Locuiesc in Germania, dar am masina inmatriculata in Romania. Dupa legile din Germania sunt obligat sa inmatriculez masina pe Germania. Masina are taxa platita in 2008 si nerecuperata, daca o inmatriculez in Germania pot recupera taxa fiindca am scoso din parcul auto national?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:57, 12 Februarie 2015
Daca aveti Aufenthaltsrecht, o solutie foarte buna este sa vindeti autoturismul aici, in Romania, veti lua un pret bun daca aveti taxa de poluare platita si nerecuperata.
Si cumparati un autoturism in Germania, inmatriculat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto dupa scoaterea din parcul auto national nik2003 nik2003 Locuiesc in Germania, statul German m-a obligat sa inmatriculez masinania (pe catre o aveam inmatriculata in Romania, cu taxa platita si nerecuperata) pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto radu101 radu101 Buna ziua ! Am cateva nedumeriri , neclaritati , intrebari , legate de doua probleme referitoare la taxa de poluare la autoturisme. Prima : In luna iunie anul ... (vezi toată discuția)