Cristina Paisa 
	    	Avocat

Cristina Paisa 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mayajacqueline	                   

Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar.
situatia se prezinta in felul urmator:
In contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    mayajacqueline	                   

Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar.
situatia se prezinta in felul urmator:
In contractul de ... (vezi toată discuția)

huber72	                   

unde gasesc cotatia indicatorilor bancari ce intra in componenta unei rata bancare:
costul riscului de tara si costul rezervelor minime obligatorii???!! (vezi toată discuția)
	                    huber72	                   

unde gasesc cotatia indicatorilor bancari ce intra in componenta unei rata bancare:
costul riscului de tara si costul rezervelor minime obligatorii???!! (vezi toată discuția)

allyna	                   

Avand ceva timp liber am citit mesajele de pe forum. Si mi-a atras atentia discutia despre MARJA FIXA....Am un credit din 2008, pe 10 ani.Am semnat Actul ... (vezi toată discuția)
	                    allyna	                   

Avand ceva timp liber am citit mesajele de pe forum. Si mi-a atras atentia discutia despre MARJA FIXA....Am un credit din 2008, pe 10 ani.Am semnat Actul ... (vezi toată discuția)