avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hartuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

hartuirea

Buna ,problema mea este cu un vecin,de mai mult de un an ne hartuie fara incetare ne-a adus politia de mai multe ori la usa noaptea,ne-a acuzat ca furam apa ,ca am demolat in casa fara aprobare ca il deranjam tot timpul ,ne-a intrerupt curentul acum ne-a venit in control la lumina,.Pentru acestea avem dezvinovatiri dar nu avem probe si pt atacurile asupra noastra cu tot ce ii pica in mana de fiecae data cind iesim la serviciu,ba chiar ne-aaruncat cu acid pe rufe ,vecini stiu situatia dar de frica se fac ca nu vad .Politia taraganeaza situatia ne spune sa-l reclamam si noi si am si facut-o dar omul nu se potoleste de fiecare data reactioneaza mai rau ,a primit si mai multe amenzi dar ne terorizeaza ziua sinoaptea cu zgomote si muzica mai ales la sch 3 ne ataca fata pe scari nu mai stim cum sa scapam de el.EL e pensionar noi muncim nu avem timp sa 'ne jucam' cu el CE putem face ?
Cel mai recent răspuns: tebaatusasula , utilizator 12:18, 18 Octombrie 2024
sfat personal: mutati-va, profesional: faceti plangere penala la parchet
Buna ziua, adunati toate probele, si faceti plangere penala pentru inducerea in eroare ale autoritatilor plus distrugere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am sunat la poliție pentru muzică tare in ... Elanaa Elanaa Bună ziua, deci am sunat la poliție pentru muzică tare in noaptea de Revelion, vecinii noștri cei cu muzica sunt de etnie romă, poliția a venit au oprit ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice Anouk Anouk Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc din cartierul Berceni. De la inceputul lunii decembrie 2007, sunt deranjata in fiecare noapte (23:00 - 04:00) de vecinii ... (vezi toată discuția)