avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... GRATUITATI ILUMINAT CASA SCARII
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

GRATUITATI ILUMINAT CASA SCARII

Buna seara, locuiesc intr-un bloc unde nu exista ferestre,sau alte surse de iluminat natural,deci,bezna totala, ulterior am facut un contract cu Enel pt iluminat casa scarii dar a trebuit sa fie pe numele meu,unde mi s-a solicitat chiar si o copie a contractului de pe apartament,undeva este specificat ,,iluminat casa scarii " deci nu se poate face nici o confuzie,exista un contoar,dam citirea la 2 luni,ne platim facturile in functie de consum...pana aici toate in regula.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea : exista vreo lege in care este specificat caci in blocurile unde casa scarii nu este iluminata natural ,iluminatul ar fi gratuit ? Daca da,unde si cui ar trebui sa ma adresez ?Nu stiu daca are vreo importanta dar voi mentiona faptul caci blocul respectiv in care locuiesc si despre care este vorba nu face parte dintr-o asociatie de locatari sau ceva similar .
Va multumesc anticipat.Cu stima Claudia .

Am fost practic nevoiti sa incheiem un contract pt iluminat casa scarii...nu puteam circula pe intuneric, fie zi fie noapte...
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: claudia1972 , utilizator 20:30, 15 Februarie 2015
Nu exista astfel de gratuitati...
Multumesc pentru raspuns,din auziteeeee....sursa nesigura,auzisem ca ar exista gratuit iluminat acolo nu este posibil iluminatul natural pe scara blocului ,poate se incadreaza la altfel de categorii-gratuitati .
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
claudia1972, utilizator
Intr-o buna zi am sa ma hotarasc sa merga in USA.
Cum este foarte departe, mersul pe jos este aprope imposibil, asa ca aceasta posibilitate este abandonata.
Au mai ramas doua posibilitati, pe apa si prin aer, insa nu stiu daca trebuie sa platesc sau este vreo lege care sa ne scuteasca de plata?
.......................
Doamna, intrebarea dvs. este la modul serios sau ne puneti inteligenta la incercare?

Vorbind serios, chiar am auzit de asemenea condominii in care casa scarii arata ca o fantana, adica cel care a proiectat blocul, cred ca era orb si pentru el nu trebuia sa se mai complice cu ferestre pentru iluminat sau aerisire - insa intrebarea este cum de ati acceptat sa va mutati intr-o asemenea cladire? Banuiesc ca ati si platit casele, da? Ca daca nu le-ati platit, va inteleg...
Si eu pe bune credeam ca este un loc unde pot vb serios despre probleme reale...d-le Adam Grecu. Nu doresc sa jignesc inteligenta nimanui dar daca tot dam citate din bancuri ma indoiesc serios...ma mai gandesc :D
Si da,mi-am platit casa si am acceptat din simplul fapt ca nu imi permit o vila cu piscina desi suntem oameni cu 30 de ani vechime in campul muncii ..insa dumneavoastra parafrazand putin va doresc drum bun ! In Americaaaaa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, apartamentul in care locuiesc are intr-unul dintre ... Mihalcea Mirela Mihalcea Mirela Buna seara, Apartamentul in care locuiesc are intr-unul dintre balcoane o fereastra care face legatura intre casa scarii si balconul meu (are deschidere spre ... (vezi toată discuția)
Persoanele nevazatoare total au obligativitatea sa plateasca curentul de pe casa scarii ? LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , parintii mei ambii nevazatori total au cotizat /cotizeaza (intre timp a mai ramas doar mama) de cand ma stiu la plata curentului de pe casa scarii ... (vezi toată discuția)
Dreptrui,obligatia,locatari. janci janci Cu respect stau intrun bloc cu patru (4)nivele. la etaju(2).locatari ce au ap. respectiv,bucataria spre balcon. etj 2/3/4- au ingradit balcoanele. cu fel si ... (vezi toată discuția)