avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Apartamentul in care locuiesc are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Apartamentul in care locuiesc are intr-unul dintre ...

Buna seara,
Apartamentul in care locuiesc are intr-unul dintre balcoane o fereastra care face legatura intre casa scarii si balconul meu (are deschidere spre casa scarii). Din motive de siguranta, doresc acoperirea acelei ferestre ori cu un zid, ori cu un dulap, fara sa desfintez fereastra si astfel sa nu modifica cu nimic aspectul pe casa scarii. Singura diferenta ar fi ca nu se va mai vedea lumina de la mine din balcon pe casa scarii. Casa scarii este iluminata electric, lumina aprinzandu-se automat ori de cate ori se deschide usa de la intrarea in bloc iar pe fiecare palier sunt prevazute comutatoare.
Cel mai recent răspuns: Mihalcea Mirela , utilizator 13:43, 23 Ianuarie 2021
Pentru asigurarea securitatii si sigurantei proprietatii dv aveti varianta sa aplicati sistem de gratii astfel incat sa nu restrictionati sistemul natural de iluminare al partii comune condominiu
Vi se propun gratii? Urat de tot. Ca aspect, nu ma refer la alte interpretari.
Balconul dumneavoastra. Ca sa nu fie discutii cu legiuitorii, puteti face un zid din caramida de sticla. Nu-i stiu numele corect. Dar cred ca stiti despre ce vorbesc. Lumina de la dumneavoastra din balcon, este un bec ce ilumineaza si casa scarii?
Da, dar cand este aprins. Casa scarii are becurile ei care se aprind de pe fiecare palier si cand este desvhida usa de intrare in bloc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)
Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)