avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, despre o declaratie iesire din tara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, despre o declaratie iesire din tara minor

Buna am dat acum cca 7 ani o declaratie pe proprie raspundere ca minora poate sa paraseasca tara , acum exa imi cerr din nou ..are termen de valabilitate??!aceasta declaratie?:frantic:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 15 Februarie 2015
Mai bine intrebati ce trebuie sa scrie in ea si la ce ii foloseste.
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(nelemurire) minor incredintat spre crestere - iesirea din tara alinus31 alinus31 buna seara! am si eu o nelamurire. eu sunt divortata de 4 ani si am o fetita care a ramas in custodia mea dar nu e trecuta pe numele meu ci pe a fostului ... (vezi toată discuția)
Iesire minor in afara tarii gigelas gigelas Buna ziua, Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor stroe ana maria stroe ana maria In urma casatoriei a rezultat un copil ,care acum este in grija fostului sot,el vrea sa acum sa-l iau eu cum trebuie sa procedez si ce documente trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)