avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Lipsa link activare cont
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Lipsa link activare cont

Buna ziua,
Contul meu este inactiv si mi se sugereaza sa-l activez accensand un link transmis prin intermediul unui email. Problema este ca nu am primit acest email. In masura in care poate fi retransmis sau exista o alta metoda prin care pot activa contul va rog sa-mi comunicati.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:08, 16 Februarie 2015
dacă e inactiv, cum ați postat mesajul ăsta?
Verificati in Spam:

Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze. Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.

Completare
Probabil intre timp ati gasit mailul, contul dvs. este confirmat :) Am verificat doar dupa ce am raspuns.
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)
Logare utilizator ionionela03 ionionela03 m-am inregistrat la dumneavoastra dar nu am primit inca mail imi spune mereu ca contul meu ese inactiv va ro putin ajutor ,multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cont inactiv MmariaM MmariaM Buna ziua. Mi-am facut cont pe saitul dvs, Avocatnet, si mi se spune ca este inactiv contul, sa intru pe adresa de mail si sa-l activez. Am intrat pe adresa de ... (vezi toată discuția)