avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare telefon

Buna ziua,
Acum 4 luni am cumparat un telefon in rate. In astea 4 luni l-am reclamat de 3 ori cu acelasi defect. Deci din 4 luni, o luna a stat la dansii. Firma care mi l-a vandut refuza sa mi-l schimbe deoarece a spus ca nu ei il fabrica, chiar daca il comercializeaza, iar firma care il fabrica spune ca numai daca nu il pot repara ar putea sa-l schimbe, nicidecum sa-mi returneze banii pe el.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:56, 16 Februarie 2015
Multumesc mult pentru raspuns. O zi buna!
Comerciantul are dreptul sa se indrepte impotriva producatorului pentru recuperarea banilor (se numeste actiune in regres).
catara2 a scris:

Firma care mi l-a vandut refuza sa mi-l schimbe deoarece a spus ca nu ei il fabrica, chiar daca il comercializeaza, iar firma care il fabrica spune ca numai daca nu il pot repara ar putea sa-l schimbe, nicidecum sa-mi returneze banii pe el.

De aici am inteles ca ar fi o intelegere intre comerciant si si producator in privinta asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon cumparat...defect incepatorul12 incepatorul12 Salutare, Am si eu un prieten ce are o problema dar nu mai are acces la internet. Mai jos gasiti sesizarea lui pe care a facut-o la opc. Credeti ca are vreo ... (vezi toată discuția)
Service, garantie produs maresaldeflota maresaldeflota Buna ziua am achizitionat un robot de bucatarie Gorenje ,care a avut de la inceput probleme la vasul care storcea fructele, mai exact la partea care invarte ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)