avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Am rugamintea sa ma ajutati ca inca o lamurire - daca se poate.
O societate deschide un punct de lucru ; in acel punct se vor transfera 6 angajati care pana acum lucrau la sediu.
Intocmim Act aditional, in care stipulam ca se modifica Locul .... dar nelamurirea mea tine de revisa. Si anume : fiind vorba despre un punct de lucru cu 6 salariati,
punctul respectiv va avea un alt CUI, prin urmare - se va elibera inca o parola pt. aceeasi societate sau cum ? Pt. ca la autentificare ai nevoie de CUI si parola ....
Nu ma dumiresc ....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 17 Februarie 2015
Pentru a se elibera parola si user pentru punctul de lucru :
2. Unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor — sucursale, agentii, reprezentante, puncte de lucru sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, precum si misiunile diplomatice si oficiile consulare ale altor state in Romania, respectiv, dupa caz, institutele culturale si reprezentantele comerciale si economice ale altor state in Romania — au obligatia de a infiinta, completa si transmite registrul general de evidenta a salariatilor, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
a) au primit delegare de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
b) au primit delegare de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor.
........
25. Obtinerea numelui de utilizator si a parolei pentru unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala acestea isi desfasoara activitatea, in baza unei imputerniciri semnate si stampilate de reprezentantul legal al unitatii fara personalitate juridica, insotita de o copie a urmatoarelor documente:
a) delegarea de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
b) delegarea de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic;
c) certificatul de inmatriculare al angajatorului;
d) certificatul fiscal al unitatii fara personalitate juridica.
(Ordin nr.1918/2011)

De asemenea, REVISAL-ul poate fi completat si transmis de societatea-mama si pentru punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal oana2014 oana2014 revisalul se poate tine si la punctul de lucru? din ce am citit , am vazut ca se poate , dar pe net am gasit cateva acomentarii legate de acest subiect , in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare angajati la itm bucuresti lavinia_gmx lavinia_gmx Buna ziua, Daca o societate este inregistrata, sa zicem in jud Dolj, iar punctele de lucru se afla in Bucuresti, pot fi inregistrati angajatii la ITM ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca sasa23 sasa23 Buna seara, daca un angajat lucreaza la o SC cu punct de lucru unde acesta are domiciliu,firma mama fiind in alt judet unde are inregistrat contractul de ... (vezi toată discuția)