avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare angajati la itm bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare angajati la itm bucuresti

Buna ziua,

Daca o societate este inregistrata, sa zicem in jud Dolj, iar punctele de lucru se afla in Bucuresti, pot fi inregistrati angajatii la ITM Bucuresti sau trebuie la itm-ul de acolo? De asemenea, parola si userul pt revisal pot fi luate de la itm-ul din bucuresti? Si as mai avea o intrebare: daca incadrarea in munca se face pe codul cor "lucrator in comert", este obligatoriu ca angajatii sa aiba calificare in acest domeniu, sau pot doar sa aiba studii medii incheiate (avand in vedere ca studiile minime necesare pentru acest cod cor sunt de 8 clase?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 15 Aprilie 2016
Punctul de lucru are :
a) delegare de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
b) delegare de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic. ?

Daca are asa ceva, atunci obtinerea numelui de utilizator si a parolei pentru punctul de lucru se va face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala acesta isi desfasoara activitatea.
da, le are pe amandoua. am inteles, multumesc
Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului de catre unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor, adresa de inaintare este insotita de o copie a urmatoarelor documente:
a) delegarea de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
b) delegarea de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic;
c) certificatul de inmatriculare al angajatorului;
d) certificatul fiscal al unitatii fara personalitate juridica.

la care se va adauga suportul magnetic CD, discheta 3,5 inch/1,44 MB sau medii de stocare USB cu sistem de fisiere FAT/FAT32. pe care se afla inscris fisierul.rvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)
Angajat ong AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Ce demersuri trebuiesc facute odata cu aparitia unui prim angajat al unui ONG? Trebuie modificat statutul, ce anume si unde trebuie declarat / ... (vezi toată discuția)