avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Modificare vector fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Modificare vector fiscal

Buna ziua!
Revin cu inca o solicitare a sprijinului d-voastra:
Am primit de curand o notificare de la ANAF prin care m-i se aduce la cunostinta ca nu am depus la termen, Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitul pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.
Fiind organizat in Intreprindere Individuala am avut un angajat in perioada 01.10.2010 - 01.10.2012, iar de atunci lucrez singur. In momentul cand am renuntat la angajat am facut modificarea in Revisal dar nu am facut si modificarea in vectorul fiscal :( . Am sunat la dansii si mi-au zis ca trebuia sa depun atunci si declaratia 010 si totodata ziceau ca ar trebui sa depun de atunci si pana acum aceasta declaratie pe zero. Acuma, intrebarile mele sunt, si va rog sa ma ajutati daca se poate:
1. Trebuie sa depun D010 cat mai rapid cu declararea de mentiuni?
2. Ce declaratii trebuie depuse si daca trebuie depuse obligatoriu? D112 sau D100?
3. Obligatiile fiscale aferente angajatului curg in continuu pana la depunerea D 010?
Mentionez ca dupa incetarea CM a angajatului meu, acesta sa angajat in alta parte, deci contributiile au fost platite de un alt angajator.
Ma scuzati ca am dezvoltat foarte mult subiectul dar am facut-o pentru a fi cat mai explicit.
Daca este nevoie pot sa mai aduc detalii!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:48, 27 Februarie 2015
1. da
2. D 122 pe zero
3. Nu. Nu platiti nimic daca depuneti din 10/2012 declaratia 112 pe zero. Poate o amenda ca nu ati depus la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere formular 010 modificari la vectorul fiscal david ionica david ionica Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt administratora la o asociatie de proprietari si am urmatoarea situatie: -Conform Codului Fiscal trebuie sa depun D112 la ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 OOANA1977 OOANA1977 Am depus o declaratie d100, si imi da mesaj ca nu sunt inregistrata ca microintreprindere, de ce?ma poate ajuta cineva,pentru ca eu am depus d010:( (vezi toată discuția)