avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratii achizitii intracomunitare la un ong
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratii achizitii intracomunitare la un ong

Sunt un ONG neinregistrat cu TVA. Pana acum nu am avut achizitii intracomunitare. Am in anii precedenti depus 392B. Doresc sa stiu daca in formularul 392B trebuie sa declar si achizitiile din afara tarii sau am alte oblidatii de declaratii.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:10, 27 Februarie 2015
Scrie clar pe formular: doar interne..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratii blueyes1957 blueyes1957 buna ziua as dori sa stiu cum se completeaza declaratiile 094 si 392B multumesc (vezi toată discuția)
Declaratia 392 codew codew Buna ziua, Sunt un PFA neinregistrat in scopuri de TVA in 2009 cu cifra de afaceri intre 10000 - 35000 in anul precedent, cifra de afaceri obtinuta exclusiv ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Kellynda Kellynda Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala infiintata in mai 2011. As vrea sa stiu ce declaratii am de depus la finante. Pana acum am depus declaratia 200 ... (vezi toată discuția)