avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 392b
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 392b

Buna ziua!
Am o Intreprindere Individuala infiintata in mai 2011.
As vrea sa stiu ce declaratii am de depus la finante. Pana acum am depus declaratia 200 -privind veniturile realizate pe anul 2011, si mi-au cerut sa depun declaratia 220 - privind venitul estimat pe anul 2012. Cand am intrebat ce declaratii mai am de depus mi-au mentionat declaratia 392B - privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile efectuate in anul 2011. Imi puteti spune cu ce date completez formularul acesta?
Imi cere acolo sa completez LIVRARI DE BUNURI SI PRESTARI SERVICII CATRE: 1. PERSOANE INREGISTRATE IN SCOPURI DE TVA; 2. PERSOANE NEINREGISTRATE IN SCOPURI DE TVA si ACHIZITII DE LA: 1. PERSOANE INREGISTRATE IN SCOPURI DE TVA; 2. PERSOANE NEINREGISTRATE IN SCOPURI DE TVA... cum calculez si ce scriu la fiecare?
Mai am si alte declaratii de depus in afara de acestea?
Anul acesta ce declaratii am de depus? Depun tot la sfarsitul anului acesta sau trebuie si in timpul anului? Mentionez ca nu am angajati.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:06, 23 Ianuarie 2012
Pana la data de 25 februarie trebuie sa mai depuneti D392A (daca sunteti platitor de TVA sau D392B (daca sunteti neplatitor deTVA).
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ]
[ link extern ]
Modele (exce)l pentru Registrul jurnal de vanzari si cumparari gasiti aici:
[ link extern ]
Exemplu completare date: [ link extern ]
Nu mai aveti nimic altceva de depus in afara copiei de pe decizia de impunere la casa de sanatate pentru regularizare contributii. Daca este cazul, depuneti o copie si la casa de pensii daca nu ati achitat contributia la pensii si trebuie sa dovediti ca nu ati avut venituri care au depasit 8.088 lei/anul 2011.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Clarificare obligatii fiscale pfa traducator sonia1978 sonia1978 In afara de cele doua declaratii, 200 si 220, mai trebuie depuse si alte declaratii in cazul unui traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem ... (vezi toată discuția)
Concediile fara plata cum se inregistreaza in d112 cane petruta cane petruta Am o nelamurire legata de declaratia D 112. O societate are un singur angajat iar acesta a fost in luna ianuarie 2011 in concediu fara plata. Eu am completat ... (vezi toată discuția)