avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestare servicii SUA- declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestare servicii SUA- declaratia 300

Buna,

Prestam servicii IT pentru o firma din SUA pe care o facturam lunar ( serviciile se efectueaza in Romania si se factureaza celor din SUA). Intrebarea mea este unde trebuie trecute aceste venituri in decontul 300 , la pozitia 3- Livrari de bunuri sau prestari de servicii pentru care locul livrarii/locul prestarii este in afara Romaniei ( in UE sau in afara UE) precum si livrari intracomunitare de bunuri , scutite conform art.143 alin.2, lit. b si c din codul fiscal , sau la pozitia 14 - Livrari de bunuri si prestari de servicii scutite cu drept de deducere , altele decat cele de la rd.1-3
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:30, 27 Februarie 2015
3 si nu se preia la 3.1 suma
14 e doar de bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare decont 300 tva pentru pfa Mark68 Mark68 Buna ziua! Am un PFA inregistrat in ROI si prestez servicii intracomunitare emitand facturi cu TVA 0.(netaxabil in Romania conf. art. 133 alin 2 Cod ... (vezi toată discuția)
Transport marfa in turcia carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am urmatoarea situatie: O societate din Romania efectueaza un transport de marfa in Turcia - deci in afara U.E. Nu cunosc daca acolo exista sau nu TVA, dar ... (vezi toată discuția)
Decl 390 Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Rog lamuriri pentru urmatoarea situatie:Se exporta marfa din Romania in Italia ambele firme platitoare de tva.Transportul bunurilor s-a efectuat de catre o ... (vezi toată discuția)