avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Casare obiecte de inventar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Casare obiecte de inventar

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati la urmatoarea problema
In urma inventarierii de la 31.12.2014 s-au contatat o serie de obiecte de inventar defecte,deteriorate care nu mai pot fi folosite.
Acestea au fost trecute intr- o lista separata.In baza propunerilor comisiei de inventariere de a se casa aceste obiecte si a deciziei de casare comisia de casare a casat aceste obiecte si au fost scoase din evidenta .
Unele se pot preda la centrul de colectare deseuri dar altele se depun la container.
In aceasta situatie trebuie ajustat tva-ul dedus initial sau nu?
Mai trebuie intocmite alte documente?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:44, 19 Februarie 2015
Buna dimineata,
Nu trebuie ajustat TVA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat casare obiecte de inventar intr-un an corodig corodig Cu ocazia inventarierii la 31.dec.am constatat ca unele obiecte de inventar sunt defecte, deteriorate si nu mai pot fi folosite.Pot face referatul la 31 dec. ... (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa eugenoros eugenoros 1. sunt legale formularele de tipul fise inventar, op diverse, etc., tiparite personal dupa ce le-am editat respectand modelele din M.Of. ? 2. Este legala ... (vezi toată discuția)