1. sunt legale formularele de tipul fise inventar, op diverse, etc., tiparite personal dupa ce le-am editat respectand modelele din M.Of. ?
2. Este legala completarea fiselor de inventar in formal xcel si tiparite pe formularele de mai sus o data pe an la inventariere ca sa nu scriu de mana de fiecare data aceste fise ?
3. vanzarea spatiului cumparat pe pfa se poate face si fara a-l trece in patrimoniu personal la o valoare de piata sau de evaluator ?
Pentru ca parerile sunt impartite, contradictorii chiar venite de la persoane competente in domeniu, am inca 2 intrebari:
1. obiectele de inventar trecute in registru incasari-plati (obiecte de inventar folosite direct la activitatea desfasurata) se trec sau nu in registrul inventar ?
2. obiectele de inventar casate scoase din uz (deteriorate) se pot arunca sau se pot pastra la sediul pfa-ului ?
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
1. Da.
2. Se pot valorifica prin vanzare sau predare la centrele firmelor specializate de colectare deseuri, se pot dezmembra si o parte din componente se pot valorifica tot in firma ca piese de schimb sau se pot arunca. Deci toate, dupa caz.
Nota de rebut/pv casare
teiu
situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Casare mobilier
simona_iunie
Buna ziua.
Spuneti-mi va rog daca, in cazul casarii de mobilier, acesta poate fi vandut unei persoane fizice, pentru ca nici o firma care se ocupa de deseuri ... (vezi toată discuția)