Buna ziua,
Am o nedumerire: doresc sa achizitionez un apartament prin creditul Prima Casa a carui suprafata este 55 m patrati,dar PROBLEMA este ca suprafata apartamentului in acte este de 41m patrati deoarece proprietarii impreuna cu ceilalti locatari ai blocului au extins balconul cu inca 14 m patrati, ei au autorizatie de constructie care a expirat de ani buni, insa nu este facuta receptia lucrarii deoarece cel de la etajul 4 nu are extins balconul,are doar stalpii de sustinere.Acum intrebarea este: se poate intabula suprafata de 14m patrati chiar daca lucrarea nu este finalizata in totalitate, sau suntem blocati deorece cel de la etajul 4 nu are terminat balconul? Pe mine m-ar interesa intabularea balconului fiindca banca mi-ar accepta o valoare mai mare a creditului.
Va multumesc.
am inteles interesul dumneavoastra, dar daca autorizatia a fost facuta la global pentru toate balcoanele e destul de complicat, daca este individualizat pe fiecare proprietar este poate o portita, complicatia apare si daca autorizatia a expirat-constructia neterminata - receptie lipsa, daca nu reusiti cu primaria sa va faca receptia mai bine renuntati si cumparati un imobil cu actele corecte si la zi.