avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare balcon cu autorizatie de constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare balcon cu autorizatie de constructie expirata,lucrarea este fara receptie

Buna ziua,
Am o nedumerire: doresc sa achizitionez un apartament prin creditul Prima Casa a carui suprafata este 55 m patrati,dar PROBLEMA este ca suprafata apartamentului in acte este de 41m patrati deoarece proprietarii impreuna cu ceilalti locatari ai blocului au extins balconul cu inca 14 m patrati, ei au autorizatie de constructie care a expirat de ani buni, insa nu este facuta receptia lucrarii deoarece cel de la etajul 4 nu are extins balconul,are doar stalpii de sustinere.Acum intrebarea este: se poate intabula suprafata de 14m patrati chiar daca lucrarea nu este finalizata in totalitate, sau suntem blocati deorece cel de la etajul 4 nu are terminat balconul? Pe mine m-ar interesa intabularea balconului fiindca banca mi-ar accepta o valoare mai mare a creditului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:14, 19 Februarie 2015
am inteles interesul dumneavoastra, dar daca autorizatia a fost facuta la global pentru toate balcoanele e destul de complicat, daca este individualizat pe fiecare proprietar este poate o portita, complicatia apare si daca autorizatia a expirat-constructia neterminata - receptie lipsa, daca nu reusiti cu primaria sa va faca receptia mai bine renuntati si cumparati un imobil cu actele corecte si la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa ”la gri” laurentiubogdan laurentiubogdan Vreau sa cumpar o casa in stadiul ”la gri” - tencuita, cu ferestre, usa exterioara, acoperis cu invelitoare, fara utilitati trase. - Ce acte ... (vezi toată discuția)