avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea permisului de conducere

Buna ziua. Azi, 19/02/2015 am fost oprit de un echipaj de politie, in Cluj Napoca si mi-a fost retinut permisul pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului.
Nu am recunoscut fapta deoarece semaforul avea culoarea galbena cand am trecut eu pe langa el si la un metru in fata mea era inca o masina care nu a fost oprita. Doresc sa contest procesul verbal si sa imi recuperez permisul si amenda.La rubrica alte mentiuni,este trecut "Nu recunosc fapta", procesul este semnat. As avea sanse sa reusesc?Care ar fi costurile? Mentionez ca am avut inca doua persoane in masina, martori.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
PaulRus, utilizator
Cel mai recent răspuns: PaulRus , utilizator 15:04, 19 Februarie 2015
slabe șanse...
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. In primul rand multumesc pentru raspuns, in al doilea rand, la alte mentiuni este precizat "Nu recunosc fapta'' iar procesul este semnat. Ma ajuta in vreun sens?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului khristian23 khristian23 ieri noaptea mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului- acesta fiind motivul , nu si faptul... practic eu am trecut la ... (vezi toată discuția)
Anulare pv ShoguNu ShoguNu buna ziua, de curand am reusit sa raman fara permis pe motiv ca am trecut pe rosu...ma deplasam pe Stefan cel Mare de la Piata Victoriei spre Obor, in dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, proces verbal nesemnat adipan91 adipan91 Buna ziua! Azi noapte cand ma intorceam de la munca, m-a oprit politia, chipurile ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, desi eu trecusem pe galben. ... (vezi toată discuția)