avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari servicii/renovari intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari servicii/renovari intracomunitare

Buna...Firma de constructii impozabila, inregistrata in vies am realizat lucrari de constructii unei firme din Franta. Am verificat codul de tva al clientului pe vies si nu este valid. Cum procedez?facturez cu tva sau fara tva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:34, 22 Februarie 2015
Daca codul clientului nu este valid, trebuie sa colectati TVA ( sa facturati cu TVA).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pt operatiuni intracomunitare marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,am doua spete pt care va solicit ajutorul,si nume: 1. Firma cu sediul in Romania,inreg.ca platitoare de tva si in ROI,obiect de activ.constructii,cu ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii în franța de către srl din românia sasugorj sasugorj Bună ziua; Sunt asociat unic al unui SRL înregistrat în România, nesalariat. Care sunt demersurile necesare, vizavi de autoritățile franceze pentru a ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii ue alx3 alx3 Buna ziua, Sunt PFA, neplatitor de TVA, la norma de venit. Sunt inregistrat in ROI si am cod special de TVA valabil doar pentru UE. Prestez servicii de ... (vezi toată discuția)