avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema Altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema Altex

Buna ziua , mi-am achizitionat o unitate pc de la altex.ro , mi-a ajuns acasa , mi s-a stricat , adica se tot bloca , l-am trimis la reparat , mi l-a trimis acasa , am observat ca mi-a pus alta placa video , si calculatorul are aceleasi probleme , am vrut sa il trimit la reparat , am sunat la ei si mi s-a spus ca trimite firma de curier , in data de 17.01.2015 , in fiecare saptamana am sunat de vroe 3 ori sa vad de ce nu vine curieru , mi s-a spus ca nu stiu de ce nu a venit curierul si acuma din nou trimit curier , a trecut deja o luna si ceva de zile , si nimeni nu apare am sunat inapoi tot aceeasi poveste , am dat pe calculator aproape 2000 de lei si nu il pot folosi se stinge singur , si eu am nevoie de el pentru ca urmeaza sa dau un examen , nu stiu ce sa mai fac ca sa se ia ceva masura .
Cel mai recent răspuns: perianucostel , utilizator 19:02, 19 Februarie 2015
Sesizati ANPC
[ link extern ]
Protectia consumatorului. Eu am apelat in altte speta aproximativ asemanatoare si am fost uimit cum s-au miscat lucrurile. Poti face sesizarea online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componente pc - cand se pot deconta? laurr29 laurr29 Buna ziua. Am un SRL pe care desfasor comert cu piese auto ce le comand online. Eu mi-am adus computerul de acasa, dar intre timp s-a stricat o placa ... (vezi toată discuția)
Emag sustine ca am spart tv-ul ce l-am trimis retur. cum sa procedez? chetraruc chetraruc Nu, nu am spart niciun TV. L-am trimis retur pentru ca pur si simplu nu mi-a placut produsul. Azi am fost sunat si mi s-a spus ca TV-ul este spart dar ... (vezi toată discuția)
Returnare sau schimbare produs AmzaC AmzaC Buna ziua, Doresc sa fiu cat mai scurt si mai clar in aceasta problema: Pe data de 24 noiembrie 2014 am cumparat online un telefon. La 20 zile mi s a stricat, ... (vezi toată discuția)