avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare

Buna-ziua,
Societate comerciala cu raspundere limitata care are cuprinse in actul constitutiv diverse activitati economice. Pentru desfasurarea unei activitati economice mentionata in actul constitutiv, mai este necesara declararea ei la Registrul Comertului conform legii 359/2004? La infiintarea societatii, in 2008 am obtinut un cetificat constatator ca indeplinesc conditiile de functionare pentru activitati de birou, dar eu desfasor in anul 2009 numeroase activitati industriale inscrise in obiectul secundar de activitate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:33, 16 Iunie 2009
Da , trebuie declarat la Registrul Comertului .Orice mentiune este trecuta in certificatul constatator. Si aveti nevoie de autorizatii de functionare pentru orice activitate desfasurata.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal
Va multumesc pt. raspunsul oferit, dar as vrea sa stiu desprespre ce autorizatii vorbiti, in afara de declaratia de la Registrul Comertului si eventual autorizatiile pt. mediu.
Este vorba inclusiv despre autorizatia de functionare eliberata de Primaria localitatii unde aveti deschis sediul secundar (punctul de lucru)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl marse marse Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)
Durata functionare firma mmarcelcozma mmarcelcozma sunt diferente pentru stabilirea datei de functionare a societatii in actul constitutiv , pe termen limitat sau nelimitat ? Ce anume implica durata de ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru nedeclarat al unei sc . victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint prevederile legale cu privire la functionare unei societatii intr-un spatiu inchiriat ? Am adresat locatorului o cerere sa-mi ... (vezi toată discuția)