avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept de CCC

pe 1 iunie mi se termina ccc iar pe 1 iulie sunt programata sa nasc cel de-al doilea copil, in aceata perioada pot beneficia de concediu medicat dat de doctorul ginecolog?
mentionez ca ,contractul meu de munca a fost pe perioada determinata si s-a terminat
Cel mai recent răspuns: ioana123654 , utilizator 18:54, 22 Februarie 2015
Cand a incetat c.i.m.?
imediat dupa ce am intrat in ccc, in august 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de primire a indemnizatiei pentru al doilea copil ioana123654 ioana123654 Ce as putea sa fac in umatoarea situatie: am avut contract de munca pe perioada determinata care s-a incheiat cand am intrat in ccc, pe 31 mai mi se termina ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil larisal larisal Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in luna a II -a si urmeaza sa nasc in luna iunie. La firma la care lucrez sunt incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului si prenatal? saonioana saonioana Buna ziua. Sunt studenta la zi, anul 1 si am contrat de munca pe perioadat determinata incepand cu 26.06.2012 care se incheie la 04.05.2013. urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)