avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... evaluare autoturism in dosar de dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

evaluare autoturism in dosar de dauna

Buna ziua. Daca nu sunt multumit de evaluarea masinii facuta de firma de asigurare intru-un dosar de daune ce pot face? Firma de asigurari mi-a facut o evaluare la masina care este mai mica decat valoarea reparatiilor zicandu-mi ca valoarea masinii se calculeaza la o cota de piata. Mi se pare corect sa faca evaluarea masinii in cauza luandu-se in considerare service-urile si starea masinii.
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 17:46, 20 Februarie 2015
Apelati la un evaluator ANEVAR . Cu noua legislatie sunt sanse mari sa se ajunga in instanta cu astfel de cazuri ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire rca, auto subevaluat. ce aș putea să fac într-o astfel de situație? adelin04 adelin04 buna seara. in data de 14 septembrie 2017 am avut un accident auto unde nu am fost de vina si sunt parte pagubita. masina mea a fost incadrata la dauna ... (vezi toată discuția)
Masina avariata, intelegere amiabila paguboasa Misha02 Misha02 As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu asemenea problema:m-a lovit cineva (masina) a intrat pe contrasens si dauna a fost mare.Ca sa nu-i fac probleme ... (vezi toată discuția)
Dauna sau reparatie? crinna crinna Buna ziua, Ieri am avut accident in care nu am fost vinovata.Pe scurt eu mergeam in linie dreapta si unul care era parcat pe dreapta a vrut sa faca stanga, ... (vezi toată discuția)