avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro 1% si 3%
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro 1% si 3%

Buna ziua!
Am citit acel proiect cu modificarea impozitarii micro, dar nu inteleg ce se intampla cu soc. suspendate temporar. Daca e suspendata temporar, de ex de la 01.04.2013-01.04.2016 cum sa plateasca 3%, din ce?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:36, 21 Februarie 2015
Deocamdata este un proiect.
Forma finala o sa o vedem peste cateva luni.
Pentru perioada 01.04.2013-31.12.2015 soc.nu plateste impozit,daca are activitatea suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar la microintreprinderi dorinasimion dorinasimion Nu reusesc sa inteleg. Codul Fiscal a stabilit pentru microintreprinderi un impozit pe venit de 3% pentru 2009. Ok. Impozitul forfetar se aplica si ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma ile@n@ ile@n@ Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl - etapa fianala (bilant de lichidare) Timeax Timeax Buna tuturor, Am citit toate postarile si mi s-a facut partial lumina cu privire la balanta si bilantul de inchidere. Totusi pentru a avea o imagine clara ... (vezi toată discuția)