avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model contestatie evaluare calificativ anual in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model contestatie evaluare calificativ anual in justitie

Buna ziua ! va rog sa ma ajutati sa fac o contestatie la calificativul de evaluare anuala ! daca aveti un model ar fi perfect ! stiu doar ca aceasta se face in contencios administrativ si cam atat :(
adresa mea de mail este rodica_lupu_ro@yahoo.com
va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - calificativ anual Miclea_Sorin Miclea_Sorin Bună seara, lucrez în M.A.I. - D.G.P.M.B. iar în anul 2010 mi s-a acordat calificativul \"BUN\" la evaluarea profesională anuală. În urma contestaţiei ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta o evaluare anuala nicoleta_2009 nicoleta_2009 Buna ziua. Cum pot sa contest o evaluare anuala respectiv pentru anul 2008, evaluare intocmita in decembrie 2009 (vezi toată discuția)