avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Distanta minima pentru loc parcare fata de bloc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Distanta minima pentru loc parcare fata de bloc

Buna ziua,

Detin un loc de parcare care este proprietate privata (adica este cumparat prin contract de vanzare cumparare) si as vrea sa stiu daca ar putea fii probleme din cauza legii care spune ca distanta minima pana la fereastra blocului trebuie sa fie de minim 5 m. Mentionez ca acest loc de parcare se afla la o distanta de aproximativ 3-4m fata de balconul de la parterul blocului si de peste 5m fata de fereastra care da in balcon, practic intre locul de parcare si bloc este o alee de acces pe unde circula autovehiculele. Aceasta situatie este intr-un ansamblu rezidential care momentan este prorietate privata a dezvoltatorilor.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Parcarea unei dube intr-un complex rezidential Greenuniverse Greenuniverse Parcarea unei dube ce apartine unei societati comerciale intr-un complex rezidential cu drumuri private la o distanta de 3 m fata de fereastra unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Indrumare Silviu_11 Silviu_11 Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Militari, apartamentul se afla la parter. Dezvoltatorul a amenajat intre blocuri locuri de parcare, Aceste locuri de ... (vezi toată discuția)