avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminarii Avocatnet.ro online cu participanti din ...
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminarii Avocatnet.ro online cu participanti din toata tara

Primele doua seminarii online organizate de Avocatnet.ro

In datele de 16 si 23 iulie, incepand cu ora 18, timp de 2 ore si 15 minute, Avocatnet.ro va organiza primele doua seminarii online. "Capcanele contractelor de publicitate online", respectiv "Legislatia aplicabila conflictelor din internet" sunt sustinute de Alin Popescu si costa 60 de ron / participant (fara tva). Inscrierile se pot face incepand din acest moment.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati link-ul de mai jos:
www.seminariileavocatnet.ro/...

In functie de reusita acestor seminarii online, vom dezvolta o intreaga serie de seminarii bazate pe temele cele mai importante ale seminariilor "reale" produse de Avocatnet.ro. :"> Va multumim pentru sprijinul de pana acum.

Alte discuții în legătură

Astazi, 25% reducere pentru inscrierea la seminarii. oferta pentru membrii avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Astazi, 26 mai 2009, oferta speciala pentru membrii Avocatnet.ro. 25% reducere pentru inscrierea la seminariile Avocatnet.ro [b]Atentie: [u]- oferta de mai ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro in provincie. care dintre ele? in ce localitati? Alin Popescu Alin Popescu Am primit in ultima vreme o serie de cereri cu privire la infiintarea unei caravane care sa poarte Seminariile Avocatnet.ro cele mai dorite si in anumite ... (vezi toată discuția)
Imagini de la seminariile avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Un film de la seminarii, precum si parerea unora dintre participanti, la pagina de mai jos http://seminariileavocatnet.ro/ [b]Seminariile Avocatnet.ro ... (vezi toată discuția)