buna ziua tuturor.revin cu acest subiect in urma cererii unor lamuriri adresate administratorului asociatiei privitor la impartirea "diferentei" dintre citirile apometrelor individuale si cel de bransament.mi-a spus dl administrator ca este o hotarare a adunarii generale dar la solicitarea PV incheiat la acea adunare surpriza: adunarea respectiva era de fapt reconvocarea unei adunari anterioare(cea initiala in nov 2011,cea reconvocata in feb 2012-se respecta oare prevederile legale de reconvocare,parca de 10 zile scrie pe undeva?);pe ordinea de zi la adunarea initiala nici nu era trecut acest subiect de discutie,a aparut la sedinta reconvocata si scris cu alt instrument(se cunostea diferenta de culoare a pixului) iar totul sa culmineze cu faptul ca PV de la adunarea reconvocata sa nu fie semnat de nici o persoana din asociatie(atunci cand l-am vazut eu ,nu stiu daca intre timp nu au aparut ceva semnaturi pe acolo.adevarul este ca la sedinta initiala participasera ceva persoane si erau si semnaturi).nu vreau sa-l acuz pe administrator de rea intentie dar doresc sa va intreb pe dv ce pot face in aceasta situatie.catre ce institutii sau organe sa ma adresez pentru elucidarea acestui mister.pana acum nu am intocmit decat o contestatie pe care urmeaza so o depun la asociatie dar tare ma tem ca nu va afla nimeni de ea-eu merg cu ea la presedinte sa o semneze doar pt ca stampila e la administrator,apoi ma voi prezenta la administrator pt a o inmana.el ar trebui sa o inregistreze undeva?multumesc pentru ajutor si va doresc sa nu aveti necazuri cu administratorul asociatiei din care faceti parte!!!!!!!!!!!!!!!!!
De multe ori se spune ca ce a fost - a fost...
Pentru ca la dvs. in asociatie administratorul tine stampila si presedintele este si el pe-acolo, din aceasta cauza o sa aveti probleme in continuare, daca nu se iau masuri.
Este bine sa discutati cu presedintele as. prop. si sa le propuneti intocmirea unui Regulament de repartizare a diferentelor dintre consumul facturat si suma consumurilor declarate de proprietari.
Un bun exemplu il gasiti in partea dreapta a ferestrei forumului la Documente utile, sectiunea pentru as. proprietari.
Il copiati de acolo si sa-l discute in com. ex. sa-l aprobe si apoi sa-l faca public si atunci nu vor mai fi probleme. Desigur, documentul repectiv poate fi modificat, conform nevoilor as. din care faceti parte.
Nu este normal ca o as. prop. sa lucreze asa cum spuneti, pe documente si hotarari luate in AG nelegale, cu PV cu adaugiri si fara semnatura membrilor com. executiv.