avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividente SIF Muntenia
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividente SIF Muntenia

Deoarece pentru anul 2013 SIF Muntenia nu a acordat dividente , in anul 2014 la BCR nu s-a dat si nu se stia nimic despre acest subiect.
In anul 2015 , am intrebat la BCR ce se stie despre aceste dividente de la SIF Muntenia, si mi s-a raspuns ca nu se mai dau prin unitatile BCR , iar angajatii bancii nu stiu nimic despre aceste dividente.
La SIF Muntenia suna ocupat sau nu raspunde nimeni.
Ce ma indrumati sa fac sau ce stiti despre aceste dividente de la SIF Muntenia si daca e bine sa mai pastrez sau nu acele actiuni.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:21, 24 August 2016
Pentru anul 2013 nu s-au acordat dividende la SIF4 Muntenia in 2014. Pentru a va sustine decizia de a le pastra sau a le vinde, urmariti informatiile publicate pe bvb.ro sau contactati un broker. Poate ca e mai bine sa mai asteptati putin, cam pana prin aprilie cand se va decide in adunarea generala daca se vor da dividende pentru 2014.
Dividend SIF4 pentru anul 2014 0.0715 lei brut si se va plati dupa 31 august 2015.
Daca ati intrat in posesia actiunilor prin programul de privatizare in masa, aveti in vedere ca vi s-au alocat un numar de actiuni destul de mic si la celelalte sif-uri. E bine sa va interesati si pe la ele cate actiuni aveti si sa le solicitati plata dividendelor pe ultimii 3 ani pentru a nu le pierde.
Adica de maine pot sa intreb de aceste dividente? Daca puteti sa ma lamuriti si unde se dau? Se dadeau prin BCR, dar am inteles ca nu se mai ocupa aceasta unitate de plata lor.
Inteleg ca si la alte SIF-uri am dividente? Nu am stiut si nu m-a anuntat nimeni.
Da, este vorba de acele actiuni primite la privatizarea in masa.
Nu trebuie sa asteptati sa va informeze caci asta nu se poate. De exemplu, va rog sa cititi la adresa umatoare [ link extern ]
multumesc mult pentru raspuns .

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Acțiuni sif muntenia Vasile Muscaluc Vasile Muscaluc Buna ziua . Aș dori o informatie legata de actiuni legate de un certificat de proprietate depus in anul 1993 la sif muntenia , care sunt valoarea acestor ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)