avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividente SIF Muntenia
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividente SIF Muntenia

Deoarece pentru anul 2013 SIF Muntenia nu a acordat dividente , in anul 2014 la BCR nu s-a dat si nu se stia nimic despre acest subiect.
In anul 2015 , am intrebat la BCR ce se stie despre aceste dividente de la SIF Muntenia, si mi s-a raspuns ca nu se mai dau prin unitatile BCR , iar angajatii bancii nu stiu nimic despre aceste dividente.
La SIF Muntenia suna ocupat sau nu raspunde nimeni.
Ce ma indrumati sa fac sau ce stiti despre aceste dividente de la SIF Muntenia si daca e bine sa mai pastrez sau nu acele actiuni.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:21, 24 August 2016
Luati legatura cu cei de la depozitarul central pentru a vedea care e procedura de a declara acolo, pe langa datele proprietarului actiunilor si un cont bancar. Specificati ca sa fie valabil la toate SIF-urile si apoi an de an va vor vira ei direct banii in acel cont.
Pentru acest an va rog sa cititi informatiile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Acțiuni sif muntenia Vasile Muscaluc Vasile Muscaluc Buna ziua . Aș dori o informatie legata de actiuni legate de un certificat de proprietate depus in anul 1993 la sif muntenia , care sunt valoarea acestor ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)